Dades obertes

Posem a disposició de la ciutadania, les empreses i organitzacions el conjunt de dades municipals per tal de promoure la seva reutilització per part de la societat.

L’Open Data facilita l’accés a tota la informació municipal que el mateix consistori posa a l’abast de la ciutadania i, a més, fomenta la reutilització d’aquestes dades. D’aquesta manera, qualsevol persona o organització pot utilitzar les dades obtingudes per a una nova idea que en generi de noves, nou coneixement i nous serveis. L’Open Data obre un món d’oportunitats a la innovació, al coneixement i ofereix, també, noves oportunitats de negoci.

Amb aquest servei, l’Administració augmenta la transparència, ja que el ciutadà accedeix a una visió real de la prestació de serveis. A més, es promou el teixit econòmic i la innovació, atès que s’obren importants volums d’informació que les empreses poden utilitzar gratuïtament per complementar els seus productes i serveis.

Fes-nos saber si existeixen altres dades que t'agradaria que compartíssim. A banda d'omplir el següent formulari en línia, la ciutadania pot adreçar-se presencialment a l'OAC municipal i fer la mateixa sol·licitud.

 

Moltes gràcies per la seva participació!